Haal meer uit je werk en privé leven

Het coachingstraject  gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei

Herken jij je in het volgende:

 • Ervaar jij bepaalde blokkades in je werk en privé leven?
 • Heb je het gevoel vast te lopen?
 • Ben jij erg perfectionistisch en belemmert jou dit om volledig jezelf te kunnen zijn of vind je het lastig om je grenzen aan te geven?
 • Ervaar jij angsten / stressklachten waardoor dit zowel de resultaten in je werk als privé leven beïnvloeden?
 • Heb je het gevoel regelmatig jezelf te verliezen?
 • Blijf jij altijd maar doorgaan en is het bij jou nooit genoeg?
 • Sta jij te weinig stil bij wat je zelf echt wil?
 • Merk je dat je de laatste tijd sneller vermoeid en overprikkelt bent?

Dan is het hoognodig tijd om aan jezelf te werken! Gun jezelf het 6 weken coachingstraject waar zowel je werkgever als jijzelf profijt van gaan hebben!

Meer informatie

Over het 6 weken durende coachingstraject 

Mijn naam is Nancy van den Heuvel en ik werk al jarenlang als coach om mensen te helpen om hen van punt A naar punt B te brengen en te zorgen voor een gelukkiger en zinvoller leven.

Zelf heb ik een tijd geleden een burn-out gekregen en hier erg lang last van gehad. Zo had ik last van extreme vermoeidheids- en concentratieproblemen, en zat ik een heel jaar thuis en kon ik niks.

Ik heb hiervoor diverse coachingstrajecten doorlopen en miste diepgang. Het waren altijd standaard vragen en opdrachten die mij niet echt hielpen om de kern van het probleem aan te pakken en op te lossen.

Ook miste ik heel erg de verbinding met mensen die in het zelfde schuitje zaten, om daarover te kunnen sparren en ervaringen uit te wisselen.

Inmiddels ben ik hier gelukkig en zelfs beter uitgekomen. Ik wist ook direct dat ik mijn ervaringen en kennis wilde delen met personen zoals jij die vastlopen in hun leven of graag willen investeren in persoonlijke ontwikkeling. En met als doel om op zowel zakelijk als persoonlijk vlak meer geluk te ervaren en jezelf beter te leren kennen en (her) ontdekken.

Om die reden heb ik een 6 weken durende coachingstraject ontwikkeld die geheel online te volgen is. Het coachingstraject focust zich op jouw onderbewuste wat super krachtig is. In het coachingstraject komen verschillende facetten aan bod, denk hierbij aan een module waarin we helemaal gaan intunen op wie jij bent: Ben je extravert of introvert? Wat zijn je persoonlijk waarden? Wat zijn je werkwaarden? Ook is er een module met een wandelsessie waarin je via een wandeling verschillende audio opdrachten krijgt waarin je gaat ontdekken hoe je op bepaalde situaties reageert. Daarnaast is er ook een module waarin we jouw gedachtes en blokkades in kaart brengen die je zowel in je werk als je privé leven hebt. Verder zijn er meerdere meditatiesessies en opdrachten die je spelenderwijs en in groepsverband gaat uitvoeren. Ook gaan we jouw mindset veel krachtiger maken waardoor je meer geluk, vrijheid en ruimte in je leven gaat ervaren. En zo komen er nog veel meer verschillende modules (6 modules) aan bod.

Allen met als doel dat jij je nog meer uit je leven gaat halen en jezelf gaat herontdekken en opnieuw uitvinden, zodat je hier op zowel werk als privé gebied profijt van gaat hebben.

Yes, dit wil ik >

De verschillende modules

 

Module 1: Laat je (her)ontdekken wie jij bent, en waarom je de dingen op jouw manier doet. Ook is er aandacht voor jouw persoonlijke waarden.

Module 2: Maakt zichtbaar wat zich in jouw hoofd afspeelt. Je leert gebruik te maken van jouw gedachten in plaats van dat ze je tegenwerken.

Module 3: Geeft inzicht in communicatiepatronen die je hanteert en wat ze voor je doen.

Module 4: Laat je op een andere manier ontdekken welke positie je inneemt ten opzichte van anderen, en dat je bewust een andere positie in kunt nemen.

Module 5: In deze module is er aandacht voor stress in je lijf.

Module 6: Keuzes kunnen maken vanuit vertrouwen levert minder stress op. Je gaat een sterkere verbinding met jezelf maken om meer rust te ervaren in je leven en werk.

Bonussen:

Bonus 1: Is een hartmeditatie waarin je met je gedachten intuned op de aanwezigheid in je eigen lijf.

Bonus 2: Is een ontspanningsmeditatie die je hoofd en lijf weer tot rust brengen.

Bonus 3: In deze bonus leer je anders naar gedrag te kijken. Je ontdekt wat je van een ander kan leren.

Mijn werkwijze:

[VIDEO]

 

De voordelen voor je werkgever:

Wist je dat maar liefst 1 op de 3 medewerkers werkdruk ervaart en 1 op de 6 medewerkers burn out klachten heeft ? Preventieve voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen geven medewerkers handvatten om te leren, voelen en ervaren goed voor zichzelf te zorgen. Zodat je zicht krijgt op het (h)erkennen en bewaken van je grenzen.

Om uitval te voorkomen is het goed om op tijd in medewerkers te investeren. Daarnaast is investeren in persoonlijke ontwikkeling en tijdig bij jezelf inchecken altijd een goede zet! 

In het coachingstraject gaan we echt verschillende facetten behandelen waar je werkgever ook profijt van gaat hebben. Je leert jezelf namelijk (her)ontdekken, waarbij we inspelen op je onderbewuste wat super krachtig is. Zo zul je momenteel bepaalde blokkades / overtuigingen op zowel privé als werk gebied ervaren. Deze worden tijdens het coachingstraject aangepakt. Ook gaan we kijken hoe wij je persoonlijke waarden beter kunnen gaan matchen met je werk. Verder gaan we kijken hoe het met je comfortzone gesteld is en deze proberen groter te maken. En ga je echt werken aan jezelf, waar je niet alleen op privé gebied maar ook op zakelijk vlak profijt van gaat hebben. Denk aan een betere balans, nog meer (werk)plezier, een sterkere mindset én meer inzicht in je kunnen.

Daarom is het altijd belangrijk om bij jezelf in te tunen en te werken aan persoonlijke ontwikkeling, zodat je nog meer uit je leven en werk gaat halen en voorkomt dat je in een burn-out terecht komt. Een burn-out geeft veel onrust op de werkvloer en kost een werkgever gemiddeld 250,- per dag. Een burn-out die 8 maanden duurt kost gemiddeld 60.000,- (bron TNO). Dit is exclusief de kosten voor vervang en emotionele schade voor de werknemer, het team en de eventuele klanten. Vaak is er budget beschikbaar vanuit de werkgever om te werken aan persoonlijke ontwikkeling.Gebruik deze wijs.

Wat deelnemen oplevert:

 • Zelfverzekerder medewerkers
 • Minder uitval 
 • Meer plezier 
 • Minder nieuwe medewerkers inwerken
 • Team kan bouwen aan samenwerking en het behalen van resultaat 
 • Rust in het team
 • Betere sfeer onderling en naar klanten toe
 • Er is meer vertrouwen
 • Medewerkersbetrokkenheid is hoger
 • Werkt deskundigheidsbevorderend
 • Investeren in groei in plaats van herstel

 

Plan jouw gratis caIl in, ik leg je dan uit hoe ik jou kan ondersteunen en we samen kunnen werken aan het verminderen van jouw werkdruk. Zo bepalen we samen of deze cursus geschikt is voor jou.

1. De werkwijze van deze cursus is praktisch en creatief. Het gaat om: doen, ervaren, voelen, ontdekken en reflecteren. Uit je hoofd, in je lijf.

2. Door middel van het maken van creatieve, innovatieve en intensieve opdrachten, leer je jouw persoonlijk leiderschap te ontdekken en aan te spreken. Jouw persoonlijke waarden verhelderen en ontdekken wat jou uniek maakt. Net als dat je leert emotioneel beter in balans te blijven; ook in contact met je omgeving.

3. Na de 6 weken durende cursus heb je geleerd om jezelf meer ruimte te geven en meer bij jezelf te blijven. Je voelt je beter in balans omdat je hebt geleerd, gevoeld en ervaren om goed voor jezelf te zorgen. Je krijgt beter zicht op je grenzen te erkennen en te bewaken.

Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of het 6 weken durende coachingstraject iets voor jou is!

Vrijblijvende call inplannen >